Két vagy három randevún voltál, és most a srác nagy reményeket rejt magában az éjszakai ágyban veled, és ezt nyilvánvalóvá teszi.

Ez azt jelenti, hogy érdekli Önt és kapcsolatot akar?

A nőknek meg kell érteniük a világos választ erre: NEM.

Ez azt jelenti, hogy kissé türelmes és elég vonzónak talál téged ahhoz, hogy szexeljen. Ami nem sokat mond, mivel minden férfi barátom beismeri, hogy a férfiak „kutyák”.

A férfiak nagyon jól tudják, hogyan kell elcsábítani téged, mivel óvatosan megfigyeltek téged és gondolkodtak azon, hogyan kell ezt megtenni, mióta először találkoztak veled. Ha a 21 évesnél idősebbek, akkor valószínűleg rengeteg gyakorlattal rendelkeznek, és megosztották és megtanultak új technikákat barátaival.

A kettős standard létezik
Nem igazságos, de a kettős színvonal még létezik.

A szex a férfiak többsége számára a sport a társkereső színpadon, és te vagy a végcél. A férfiak elkülönítik a fejükben a „sport szexet” és az „intim szexet”, és miután belépett a „sport” kategóriába, ezt nagyjából lehetetlen megváltoztatni.

Ha hagyja, hogy ez megtörténjen (bocsánat, hölgyeim, de ez csak rajtad múlik), akkor számíthat arra, hogy soha többé nem hall róla, vagy talán kap néhány zsákmányhívást, mielőtt továbbmozdul. Ez az egyik oka annak, hogy oly sok Google-keresést látunk a következő kérdésben: „Miért nem hívta vissza.”

Miután szilárdan meggyőződött arról, hogy ez a ténylegesen működik, és hosszú távú kapcsolatot keres egy férfival, kérdezd meg magadtól: miért engedted, hogy ez megtörténjen?

Miért hagyja magát felhasználni valaki más kielégítésére, amikor tudod, hogy hamarosan a következő rendelkezésre álló női testhez lépnek? Miért vállaljon egy esélyt az átélt érzelmi fájdalomra és az esetleges utóhatásokra (más néven STD-k)?

Döntse el, mit akar
Folytatni kívánja az alkalmi találkozók sorozatát - vagy valódi kapcsolatot akar egy olyan férfival, aki érdekli téged, mint személyt, és nem csupán egy másik női célt?

Egy olyan ember, aki valódi kapcsolatot akar veled, nem fogja szorgalmazni a szexet. Nem akarja elrontani egy jó dolgot, és ennek eredményeként az önelégültség nem a legfontosabb a fejében.

Már ki kell lépnie a „szex a hódító hősért” fázisból, és olyan ideje kell lennie az életében, ahol intim kapcsolatot akar. Ez nem egy életkorhoz kapcsolódó szakasz - tudatállapot. Ha ő nem abban a pillanatban, akkor nem fogja megváltoztatni, nem számít, mennyire csodálatos vagy, és milyen jól sikerült kettőnk.

Hogyan lehet megmondani, hogy az ember szeretne-e kapcsolatot?
Vigyázzon arra, hogy hogyan viselkedik, nem annyira, amit mond. Az a mondás, hogy „A cselekedetek hangosabban beszélnek, mint a szavak”, igaz.

Rendszeresen hív, ha azt mondja, hogy fog
Tisztelettel bánik veled és úgy viselkedik, mintha azt gondolja, hogy különleges vagy
Nem kényszerít téged a szexre, valójában visszatartja
Adj magadnak időt arra, hogy megismerje őt. Ha egyikük úgy dönt, hogy nincs igaza a másiknak, csalódott lesz, ám megmentette magát a bélfúró szenvedéstől, és sajnálná, hogy a szexuális kapcsolat vége.

Ha a kapcsolat sikeres lesz, amikor meghitté válik, akkor szeretni fog, nem „szexelni”, és gazdagítja a kapcsolatait, nem a teljes összpontosítása.

Published under copyright by Loveawake dating site. © Copyright 2020. All rights reserved.